Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Paprikos, įdarytos Rulo de Cabra

 

 Jums reikės:

  • 200 g maltų džiūvėsėlių;
  • 2 raudonųjų paprikų;
  • 150 g Rulo de Cabra su paprika;
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 4 šaukštų smulkintų petražolių arba krapų;
  • 50 g špinatų lapų;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

 Džiūvėsėlius, sūrį ir petražoles sudėkite į smulkintuvą, pagardinkite druska ir pipirais bei susmulkinkite. Paprikų vidų išvalykite, išimdami visas sėklytes. Į paprikų vidų dėkite paruoštą sūrio įdarą. Sudėkite įdarytas paprikas į kepimo skardą, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Patiekdami dar pašlakstykite alyvuogių aliejumi, galite papuošti špinatų lapeliais.

 

Skanaus!