Jums reikės:
- 200 g maltų džiūvėsėlių;
- 2 raudonųjų paprikų;
- 150 g Rulo de Cabra su paprika;
- 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
- 4 šaukštų smulkintų petražolių arba krapų;
- 50 g špinatų lapų;
- Druskos ir pipirų pagal skonį.
Džiūvėsėlius, sūrį ir petražoles sudėkite į smulkintuvą, pagardinkite druska ir pipirais bei susmulkinkite. Paprikų vidų išvalykite, išimdami visas sėklytes. Į paprikų vidų dėkite paruoštą sūrio įdarą. Sudėkite įdarytas paprikas į kepimo skardą, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 10 minučių. Patiekdami dar pašlakstykite alyvuogių aliejumi, galite papuošti špinatų lapeliais.
Skanaus!