Jums reikės:
- 150 g sviesto,
- 175 g rudojo cukraus,
- 2 kiaušinių
- 2 š. pieno,
- 175 g. miltų,
- 1 a/š kepimo miltelių,
- 2 obuolių,
- 125 g. Le Roule Cranberry sūrio,
- 1 a/š cukraus ir cinamono mišinio.
Įkaitinkite orkaitę iki 170°C laipsnių temperatūros. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, tada po vieną įsukite kiaušinius, įmaišykite pieną. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Į paruoštą tešlą sudėkite ¾ nuluptų ir kūbeliais supjaustytų obuolių ir sutrupintą sūrį. Gautą masę supilkite į 20 cm skersmens apvalų riebalais išteptą kepimo indą. Likusius obuolius išdėliokite ant pyrago viršaus ir apibarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Kepkite apie 55 minutes. Patiekite atvėsusį.
Skanaus!