Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Kiaušinių kokteilio ir Cabrette sūrio pyragėlis

 

Jums reikės: 

Pagrindui:

  • 1 puodelio miltų
  • ¼ šaukštelio malto imbiero
  • ¼ šaukštelio malto muskato
  • ½ arbatinio šaukštelio malto cinamono
  • ⅛ šaukštelio gvazdikėlių
  • ¼ šaukštelio druskos
  • ½ puodelio sviesto
  • 1 puodelio rudojo cukraus
  • 1 kiaušinio
  • 1 šaukštelio vanilės ekstrakto

Kiaušinio kokteiliui ir sūrio masei:

  • 230 g. Cabrette sūrio
  • Puse puodelio smulkaus cukraus
  • 1 šaukštelio vanilės ekstrakto
  • ¾ puodelio riebaus Kiaušinių kokteilio ( EGGNOG)
  • 2 kiaušinių

Įkaitinkite orkaitę 180laipsnių. Sudėkite į mikserį sviestą ir rudajį cukrų ir išmaišykite iki purios masės. Sudėkite kiaušinį ir likusius pagrindo produktus į masę. Po truputį maišant pilkite miltus. Gautą masę sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje 20 minučių kol lengvai paruduos viršus. Tuo metu į mikserį sudėkite sūrį, cukrų ir maišykite iki purios masės.Įpilkite kiaušinių kokteilį, vanilės ekstraktą ir vėl viską gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinį ir letai maišykite iki vientisos masės. Gautą masę užpilkite ant pagrindo viršaus ir sumažinus orkaitę iki 150 laipsnių kepkite iki kol viršus gražiai paruduos ( maždaug 30-40 min.) Iškeptą pyragą atvėsinkite. Papuoškite grietinėle ir maltu muskatu.

Skanaus!