Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Wensleydale Pomidorų ir bulvių pyragas

 


Ingredientai

  • 4 bulvės su lupenomis
  • 56g sviesto Druskos, muskato ir pipirų
  • 170g trinto Wensleydale sūrio
  • 6 Pomidorai
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 česnako skiltelė, susmulkinta
  • 1 šaukštelis raudonėlio

Paruošimas

Nuplautas bulves sudėkite į indą su vandeniu, įkaitintoje 210 ° C orkaitėje virkite jas vieną valandą.

Supjaustykite pomidorus ir sumaišykite su druska ir pipirais, aliejumi, česnakais ir raudonėliais. Įdėkite į orkaitę, esant 150 ° C ir kepti.

Išvirusias bulves supjaustykite per pusę ir sugrūskite grūstuvu. Sudėkite sviestą, muskatą, druską ir pipirus ir įdėkite dalį Wensleydale sūrio. Ištepkite skardą aliejumi ir sudėkite bulvių masę, o ant viršaus keptų pomidorų masę. Pabarstykite likusiu Wensleydale sūriu ir kepkite orkaitėje 210 ° C temperatūroje 15 minučių.

Skanaus!