Jums reikės:
- 500 g Cammino Dóro Ricotta sūrio
- 30 ml (2 šaukštai) susmulkintų susicukravusių vaisių
- 60 ml (1⁄4 puodelio) cukraus
- 10 ml (2 šaukšteliai) tarkuotos apelsino žievelės
- 60 ml (4 šaukštai) Marsala vyno
- 250 ml (1 puodelis) grietinėlės
- 2 indeliai uogų
- Cukraus pagardinimui
Dubenėlyje apie 2 minutes plakite ricottą, cukruotus vaisius, apelsino žievelę, cukrų ir vyną. Plakite grietinėlę, kol ji taps standžiu kremu. Medine mentele įmaišykite grietinėlę į sūrio kremą. Gautą sūrio kremą supilstykite į desertinius indelius ir mažiausiai dvi valandas vėsinkite šaldytuve. "Sušaldykite" uogas pamerkdami kiekvieną uogą į kiaušinio baltymo plakinį ir apibarstydami granuliuotu cukrumi. Sudėkite uogas ant pergamentinio popieriaus. Leiskite pastovėti kambario temperatūroje apie vieną valandą kol išdžius. Prieš patiekdami desertą papuoškite apšerkšnijusiomis uogomis.
Skanaus!