Jums reikės:
- 4 kiaušinių tryniai
- 125 ml (1⁄2 puodelio) cukraus pudros
- 300 g Cammino Dóro Ricotta sūrio
- 60 ml (4 šaukštai) mažyčių šokoladinių traškučių
- 60 ml (4 šaukštai) tarkuotos apelsino žievelės
- 60 ml (4 šaukštai) pakepintų kedro riešutų
- 250 ml (1 puodelis) plaktos grietinėlės
- 125 ml (1⁄2 puodelio) pirktinio šokoladinio padažo
Naudokite vieną didesnę (apie 1 l) formą ar šešias mažesnes desertines formeles su dangteliais. Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi iki kreminės masės, įmaišykite ricottos kremą ir pusę apelsino žievelės. Suberkite šokoladinius traškučius, kedro riešutus, gerai išmaišykite ir įmaišykite plaktą grietinėlę. Supilkite kremą į formeles, uždenkite dangtelius ir suvyniokite į aliuminio foliją. Šaldykite šaldiklyje 8 val. Pusvalandį prieš patiekiant išimkite iš šaldiklio, nuimkite foliją ir dangtelius. Palaikykite pusvalandį šaldytuve. Prieš patiekiant suberkite likusias žieveles į šokoladinį padažą ir šiek tiek pašildykite. Patiekite desertą pašlakstę padažu.
Skanaus!