Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Kepta lašiša su St. Nectaire Laitier sūriu

 

 

Ingridientai:

4 lašišos kepsniai;

100 g St. Nectaire Laitier sūrio;

50 g balto vyno;

1 svogūnas;

1 kiaušinis;

grietinėlės;

česnakas;

sultinio kubelis;

 

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Riekelėmis supjaustytą svogūną ir smulkiai pjaustytą česnaką išdėliokite ant kepimo skardos.  Keptuvėje šiek tiek pakepkite lašišos kepsnius ir atidėkite į kepimo skardą. Sumaišykite dubenyje kiaušinį su St. Nectaire Laitier sūriu ir užpilkite ant lašišos kepsnių. Kepkite juos įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Likus 5 min., pasidarykite padažą. Į keptuvę  įpilkite balto vyno, grietinėlę ir žuvies sultinio. Leiskite išgaruoti.

 

Skanaus!