Ingridientai:
4 lašišos kepsniai;
100 g St. Nectaire Laitier sūrio;
50 g balto vyno;
1 svogūnas;
1 kiaušinis;
grietinėlės;
česnakas;
sultinio kubelis;
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C. Riekelėmis supjaustytą svogūną ir smulkiai pjaustytą česnaką išdėliokite ant kepimo skardos. Keptuvėje šiek tiek pakepkite lašišos kepsnius ir atidėkite į kepimo skardą. Sumaišykite dubenyje kiaušinį su St. Nectaire Laitier sūriu ir užpilkite ant lašišos kepsnių. Kepkite juos įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Likus 5 min., pasidarykite padažą. Į keptuvę įpilkite balto vyno, grietinėlę ir žuvies sultinio. Leiskite išgaruoti.
Skanaus!