Jums reikės:
- 2 paprikų;
- 250 g ožkų pieno sūrio;
- Šaukšto kapotų petražolių;
- 2 skiltelių česnako;
- 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
- Druskos;
- Pipirų;
- Žiupsnelio rozmarinų;
- Šaukštelio medaus.
Paprikas perpjaukite pusiau ir išimkite visas sėklytes. Dėkite paprikų puseles ant grotelių, apšlakstykite maždaug 2 šaukštais alyvuogių aliejaus ir kepkite orkaitėje, kol suminkštės, o odelė susiraukšlės. Ožkų pieno sūrį pertrinkite šakute, išspauskite česnaką, įdėkite petražoles ir viską sumaišykite. Paruoškite užtepą paprikoms: rozmarinus sumaišykite su medumi ir likusiu alyvuogių aliejumi. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų (pagal skonį). Iškepusias paprikas dėkite į lėkštę, vidines puses tepkite paruoštu užtepu, dėkite ožkų pieno sūrio įdarą, susukite paprikas ir persmeikite mediniu pagaliuku.
Skanaus!