Jums reikės:
- Vieno poro (naudokite tik žaliąją dalį)
- 4 stiklinių vištienos sultinio
- Vienos bulvės
- 1 stiklinių neriebios grietinėlės
- Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto provolone sūrio
- Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
- Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto mocarelos sūrio
- Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku
- Batono skrebučių
Sviestą ištirpinkite keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies. Sudėkite porus ir pakepinkite apie 5 minutes – kol suminkštės. Į puodą pilkite vištienos sultinį, dėkite bulves, porus ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir pavirkite dar apie pusvalandį. Retkarčiais pamaišykite. Sriubą pertrinkite trintuvu ir supilkite atgal į puodą. Pilkite grietinėlę, užvirkite. Po truputį suberkite visus sūrius ir maišykite sriubą, kol sūriai ištirps. Tiekdami įbarstykite skrebučių.
Skanaus!