Jums reikės:
- Vieno žiedinio kopūsto
- 6 kiaušinių
- Stiklinės pieno
- 150 g čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku
- Nedidelio gabalėlio sviesto
Žiedinį kopūstą išskirstykite mažomis gūželėmis ir apvirkite garuose. Labai svarbu kopūsto nepervirti – jis turi likti traškus. Kepimui naudokite keksiukų formeles. Jas ištepkite sviestu. Tada išplakite kiaušinius su pienu, o čederio sūrį sutarkuokite. Į kiekvieną keksiuko formelę dėkite mažą gūželę žiedinio kopūsto ir užpilkite kiaušinio ir pieno plakiniu, Ant viršaus užbarstykite tarkuoto čederio sūrio su žolelėmis ir česnaku. Kepkite apie 10–15 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!