Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Le Roule ir pievagrybių vokeliai

 

Jums reikės:

  • 2 lakštų Filo tešlos,
  • 250 g smulkiai supjaustytų pievagrybių,
  • 2 saujos šviežių rukolos lapelių,
  • 2 š. Le Roule Garlic & Herbs sūrio,
  • 25 g tirpinto sviesto,
  • druskos ir pipirų.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių temperatūros Perpjaukite tešlos lakštus pusiau, suformuodami 4 kvadratus. Ištepkite kvadratus tirpintu sviestu ir sudėkite po 2 vieną ant kito. Tai bus jūsų vokelių pagrindas. Karštoje keptuvėje ištirpinkite likusį sviestą ir apkepinkite grybus. Pagardinkite pipirais ir druska. Ant vieno vokelio pagrindo uždėkite pluoštelį rukolos lapelių, pusę keptų grybų ir šaukštą sūrio. Ištepkite tešlos kraštelius sviestu ir suformuokite vokelius. Aptepkite vokelius likusiu sviestu ir pašaukite į orkaitę maždaug 15 minučių arba kol tešla gražiai apskrus. Patiekite su sauja rukolos ir vyšniais pomidoriukais. Taip pat, labai skanu su stikline sultinio.


Skanaus!