Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Otas ir krevetės su čiobrelių Goyos sūrio ir grietinėlės padažu

 

Jums reikės:

  • 75g Goya kietojo sūrio
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 x 150 g. Oto filė
  • 100g virtų ir nuluptų krevečių
  • 4 šakelių šviežio čiobrelio
  • 150ml grietinėlės
  • 6 šaukštų sauso balto vyno
  • Druskos ir pipirų


Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ir įdėkite Otų filė. Apkepkite abi puses po 5-6 minutes ant vidutinės ugnies. Sudėkite krevetes ir 3 čiobrelio šakeles, paibarstykite druska ir pipirais ir dar truputį pakepkite. Į puodą supilkite grietinėlę ir virdami ant silpnos ugnies maišykite. Kai grietinėlė sušils, įpilkite baltojo vyno ir sudėkite tarkuotą Goyos sūrį. Visą laiką maišykite, kol sūris išsilydys. Patiekite Otą ir krevetes lėkštėje užpylus karšto padažo ir pabarsčius likusiu čiobreliu.


Skanaus!