Jums reikės:
- 4 vnt. triušienos šlaunelių be kaulų,
- 600 g bulvių,
- 3-4 šafrano purkelės,
- 15 g džiovintų abrikosų,
- 15 g džiovintų slyvų,
- 15 g razinų,
- 200 ml sultinio,
- 15 g migdolų riekelių,
- 20 ml alyvuogių aliejaus,
- 100 g ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL sūrio,
Apkepinkite triušieną įkantintame aliejuje. Nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite bulves juostelėmis. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C temperatūros. Į "Tagine" puodą pirma sudėkite bulves, tada apkepintą triušieną, smulkintus griežinėliais džiovintus vaisius ir razinas. Viską užpilkite sultiniu ir pagardinkite šafranu. Pašaukite į orkaitę troškintis 2 valandoms. Likus 15 minučių paskrudinkite migdolus keptuvėje ir sudėkite į troškinį kartu su sūriu. Troškinį patiekite tiesiai iš "Tagine" puodo.
Skanaus!