Jums reikės:
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 1 nedidelio poro
- 4 skiltelės česnako
- 2 arbatinių šaukštelių druskos
- 1 konservuotos citrinos
- 250g Izraelio kuskuso
- 700 ml vandens
- 200g šviežių gliaudytų žirnių
- 4 šakelių smulkintų mėtų
- 4 šakelių smulkintų petražolių
- 100g El pastor ožkos sūrio
Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Sudėkite porus ir česnakus ir kepkite ant vidutines ugnies kol suminkštės. Suberkite druską, įdėkite konservuotą citriną ir viską gerai išmaišykite. Suberkite kuskusą ir kepkite apie 2 minutes. Į ta pačia keptuvę supilkite verdantį vandenį ir sudėkite žirnius. Kai žirniai suminkštės nuimkite nuo ugnies, įdėkite mėtas, petražoles ir gerai išmaišykite. Galiausiai suberti ožkos sūrį ir viską išmaišykite.
Skanaus!