Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Makaronais su Cablanca sūriu

 

Jums reikės:

  • 1 pakuotės stambių makaronų
  • 4 stiklinių tarkuoto Cablanca sūrio
  • 1 pakelio Ricotta sūrio
  • 1 stiklinės susmulkintų Parmezano sūrio
  • 1 šaukšto sviesto
  • 1 kiaušinio
  • 0,5 g pomidorų padažo
  • česnako miltelių
  • petražolių
  • baziliko
  • raudonėlio
  • juodųjų pipirų ir druskos

Išvirkite makaronus. Sumaišykite sūrius su sviestu ir kiaušiniu ir suberkite druską, pipirus, petražolės, česnakų miltelius, raudonėlius ir baziliko prieskonius, pagal skonį.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Maždaug 2/3 stiklinės pomidorų padažo sumaišykite su makaronais ir sūrių mišiniu. Atsargiai sudėkite į kepimo formą. Kepkite uždengę 30 minučių.

Skanaus!