Jums reikės:
- 1 pakuotės stambių makaronų
- 4 stiklinių tarkuoto Cablanca sūrio
- 1 pakelio Ricotta sūrio
- 1 stiklinės susmulkintų Parmezano sūrio
- 1 šaukšto sviesto
- 1 kiaušinio
- 0,5 g pomidorų padažo
- česnako miltelių
- petražolių
- baziliko
- raudonėlio
- juodųjų pipirų ir druskos
Išvirkite makaronus. Sumaišykite sūrius su sviestu ir kiaušiniu ir suberkite druską, pipirus, petražolės, česnakų miltelius, raudonėlius ir baziliko prieskonius, pagal skonį.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Maždaug 2/3 stiklinės pomidorų padažo sumaišykite su makaronais ir sūrių mišiniu. Atsargiai sudėkite į kepimo formą. Kepkite uždengę 30 minučių.
Skanaus!