Jums reikės:
- 5 šaukštų sviesto
- 3 didelių svogūnų
- 3 skiltelių česnako
- 1 lauro lapo
- 2 šakelių čiobrelių
- žiupsnelio rudojo cukraus
- 3 - 4 stiklinės virtos moliūgų košės
- 2 stiklinės vištienos sultinio
- druskos ir juodųjų pipirų
- 2 - 3 stiklinės tarkuoto Saint Nectaire sūrio
Į puodą įdėkite sviestą ir jį išlydykite. Sudėkite svogūnus, česnakus, lauro lapus, čiobrelius, prieskonius, supilkite sultinį. Virkite 25-35 minutes, nuolat maišant, kol svogūnai suminkštės ir karamelizuosis.
Išimkite lauro lapų ir čiobrelių šakeles ir sudėkite moliūgų košę, supilkite tarkuotą sūrį. Dar virkite apie 15 – 20 minučių. Patiekite karštą su prancūzišku skrebučiu.
Skanaus!