Jums reikės:
- 8 lietinių blynų
- 350 g Tomme Noire sūrio
- 4 šaukštai riebios grietinėlės
- 600 g moliūgo
- 1 skiltelė česnako
- 3 šaukštai alyvuogių aliejaus
- druskos
- 3 šalavijo lapai
- muskato
- sviesto
Nulupkite moliūgus ir supjaustykite juos smulkiais kubeliais. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite česnaką. Sudėkite moliūgus, įberkite druskos, pridėkite šalavijų lapų ir įpilkite pusė stiklinės vandens. Virkite 20 - 25 minutes, kol moliūgai kubeliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir pastatykite pravėsti. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C ir į karščiui atsparų indą sudėkite sviestą.
Supjaustykite Tome Noire sūrį ir supilkite į dubenį. Įpilkite grietinėlės ir įdėkite du žiupsnelius muskato. Sumaišykite viską. Sudėkite po truputį mišinio ant visų 8 lietinių blynų ir sulankstykite trikampius. Išdėstykite blynus į indą su sviestu ir ant viršaus sudėkite apkeptus moliūgus. Uždengite patiekalą aliuminio folija ir kepkite 15 - 20 minučių, kol sūris išsilydys.
Skanaus!