Jums reikės:
- 4 plonų gabalėlių Comtesse sūrio;
- 2 cukinijų;
- alyvuogių aliejaus;
- makaronų;
- raudonėlių;
- juodųjų pipirų;
- 2 kekių ridikėlių;
- ½ puodelio grietinės;
- druskos;
- žolelių.
Nuplaukite cukinijas ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Daržovių skustuko pagalba, supjaustykite jas plonomis juostelėmis. Apvyniokite jas sūriu ir pakepinkite aliejuje iš abiejų pusių, kol sūris pasidengs traškia plutele. Kiekvieną sūrio gabalėlį pabarstykite druska, pipirais ir raudonėliu. Išvirkite Al dente makaronus pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir išmaišykite su šaukšteliu aliejaus. Nuplaukite ir nusausinkite ridikėlius. Sutarkuokite juos per stambią tarką. Sumaišykite ridikėlius su grietine, druska bei pipirais. Patiekite karštą sūrį su makaronais ir ridikėlių salotomis. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Skanaus!