Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Kepta vištiena su Čederio sūriu

 

Jums reikės:

  • 70g sviesto;
  • 1/2 puodelio miltų;
  • 1 kiaušinis;
  • 1 šaukštas pieno;
  • 200g tarkuoto Ilchester Merium Cheddar sūrio;
  • 1/2 puodelio džiūvėsėlių;
  • 1 puodelis ryžių dribsnių;
  • 3 vnt. vištienos krūtinėlės filė;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų, česnako miltelių

 

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Dubenyje sumaišykite miltus, druską, pipirus, česnakus. Kitame inde įmuškite kiaušinį ir įpylę šaukštą pieno, suplakite. Trečiame inde sumaišykite tarkutą Ilchester Medium Cheddar sūrį, ryžių dribsnius ir džiūvėsėlius. Vištienos gabalėlius apvoliokite eilės tvarka: miltų, kiaušinio ir sūrio mišiniuose. Ištepkite skardą sviestu ir sudėkite paruoštą vištieną. Kepkite 35 minutes kol vištiena apskrus.

Skanaus!