Jums reikės:
- 15 ml (1 šaukštas) alyvuogių aliejaus
- 175 g riekelėmis pjaustytos Chorizo (vengriškos) dešros
- 450 g pusiau padalintų šviežių jaunų bulvių
- Jaunų laiškinių svogūnėlių
- Raudonoji paprika, smulkinta juostelėmis
- 5 dideli kiaušiniai
- 7 g (2 šaukštai) smulkintų petražolių
- 75 g Frico Mild Edam cheese sūrio
- Druskos ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Puode išvirkite bulves iki minkštumo. Nesvylančioje 20 cm keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite smulkintą dešrą ir svogūnėlius, kepkite 3-4 min., kol virtuvėje pasklis dešros kvapas. Sudėkite bulves ir kepkite 2-3 min. kol šiek tiek parus. Suberkite papriką ir kepkite 3-4 min., kol suminkštės. Tuo metu dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite petražoles, pagardinkite prieskoniais ir gerai viską išmaišykite. Supilkite kiaušinį į keptuvę. Kepkite nemaišydami ant mažos ugnies apie 10 min. Įkaitinkite orkaitę. Užbarstykite sūrį ant apkepo ir trumpai apkepkite orkaitėje, kol sūris taps auksinės spalvos. Iškepusiai tortilijai leiskite pastovėti ir atvėsti apie 3-4 min. Supjaustykite ketvirčiais ir patiekite.
Skanaus!