Jums reikės:
Užpilui:
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus,
- 2 š. raudonojo vyno acto,
- 1 a/š medaus,
- 1 a/š grūdėtųjų garstyčių,
- 1/4 stiklinės smulkinto FOURME D’AMBERT mėlynojo sūrio
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
Salotoms:
- 1 maišelio (apie 150 g) šviežių salotų mišinio,
- 1/2 stiklinės smulkintų graikinių riešutų,
- 1 didelio obuolio,
- 1/2 stiklinės susmulkinto FOURME D’AMBERT mėlynojo sūrio.
Sudėkite salotas ir pusę kiekio riešutų į didelį dubenį. Sumaišykite užpilo ingredientus ir apšlakstykite salotas. Gerai išmaišykite, kad visos salotos pasidengtų padažu. Salotas lygiai paskirstykite į 4 lėkštes. Į kiekvieną lėkštę ant salotų lygiomis dalimis padalinkite obuolį, sūrį ir likusius riešutus.
Skanaus!