Jums reikės:
Skrebučiams
- 160 g duonos
- Alyvuogių aliejus
- 1 skiltelės česnako
- Druskos
Salotoms
- 160g špinatų
- 1 kriaušės
- 180 g rūkytos anties krūtinėlės
- 200 g Caprinelle sūrio
- 100 g skrudintų lazdyno riešutų
- 150 g džiovintų pomidorų
Padažui
- 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštų balzamiko acto
- Druskos
Supjaustykite duoną kubeliais, nulupkite česnaką. Į įkaitintą aliejų dėkite susmulkintą česnaką, duonos kubelius ir apibarstykite druska. Kepkite kol gražiai paruduos. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Špinatus, kriaušes, anties krūtinėlę, sūrį, riešutus bei pomidorus susmulkinkite ir sudėkite į dubenėlį. Sumaišykite aliejų, balzamiko actą ir druską ir supilkite ant salotų. Stambiai sukapokite lazdyno riešutus ir supilkite juos ant salotų. Patikite kartu su skrebučiais
Skanaus!