Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Špinatų salotos su antienos filė ir Caprinelle sūriu

 

Jums reikės:


Skrebučiams

  • 160 g duonos
  • Alyvuogių aliejus
  • 1 skiltelės česnako
  • Druskos

Salotoms

  • 160g špinatų
  • 1 kriaušės
  • 180 g rūkytos anties krūtinėlės
  • 200 g Caprinelle sūrio
  • 100 g skrudintų lazdyno riešutų
  • 150 g džiovintų pomidorų

Padažui

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų balzamiko acto
  • Druskos


Supjaustykite duoną kubeliais, nulupkite česnaką. Į įkaitintą aliejų dėkite susmulkintą česnaką, duonos kubelius ir apibarstykite druska. Kepkite kol gražiai paruduos. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Špinatus, kriaušes, anties krūtinėlę, sūrį, riešutus bei pomidorus susmulkinkite ir sudėkite į dubenėlį. Sumaišykite aliejų, balzamiko actą ir druską ir supilkite ant salotų. Stambiai sukapokite lazdyno riešutus ir supilkite juos ant salotų. Patikite kartu su skrebučiais

Skanaus!