Jums reikės:
- 15 g nesūdyto sviesto
- 25 g ( 2 šaukštai ) cukraus pudros
- 2 žali obuoliai, supjaustyti plonomis skiltelėmis
- 75 g riešutų gabaliukų
- ½ mažo raudonojo kopūsto, plonais griežinėliais
- 30 ml graikinių riešutų aliejus
- 30 ml alyvuogių aliejaus
- 30 ml balzamiko acto
- 200 g Mimolette , supjaustyto kūbeliais
Ištirpinkite sviestą keptuvėje , pridėkite cukrausi r maišykite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps. Įdėkite obuolius ir virkite 3-4 minutes kiekvieną pusę kol pradės karamelizuotis, tada įmaišykite riešutus ir kepkite 1 minutę.Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti . Supjaustykit raudonuosius kopūstus, salierus, įdėkite obuolius ir riešutus. Įpilkite aliejų, balzamiko actą, druskos , pipirų pagal skonį ir išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite pjaustytą Mimolette sūrį.
Skanaus!