Jums reikės:
- 1 pomidoro, supjaustyto kūbeliais;
- 1/3 agurko, nulupto ir supjaustyto griežinėliais;
- ¼ žaliojo pipiro;
- ¼ raudonojo pipiro;
- 6 Kalamata alyvuogių (tamsiai violetinės spalvos, migdolo formos alyvuogės);
- ¼ raudonojo svogūno, supjaustyto griežinėliais;
- 80 g Fetos sūrio, supjaustyto kūbelais;
- 10 g kaparėlių;
- 25 ml aukščiausios rūšies pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
- 1 g raudonėlio lapelių.
Į salotinę sudėkite supjaustytus pomidorus, ant jų dėkite agurkus, juostelėmis pjaustytus raudonąjį ir žaliąjį pipirus, svogūno griežinėlius. Apšlakstykite viską alyvuogių aliejumi. Išdėliokite alyvuoges, kaparėlius ir kubeliais spjaustytą Fetos sūrį. Apšlakstykite likusiu aliejumi ir papuoškite raudonėlio lapeliais.
Skanaus!