Ingridientai:
150 g raudonų vynuogių;
2 raudoni obuoliai;
2 vš alyvuogių aliejaus;
200 g Cablanca ožkos sūrio;
25 g šviežio svogūno laiškų;
350 g kopūsto;
4 džiovintos figos;
50 g graikinių riešutų;
1 maža citrina;
1 vš garstyčių;
pipirų ir druskos;
Supjaustykite mažais kubeliais sūrį, svogūno laiškus, kopūstą, graikinius riešutus ir figas. Vynuoges perpjaukite pusiau. Nuplaukite citriną su šiltu vandeniu. Virš dubenio smulkiai sutarkuokite žievelę. Išspauskite citriną ir sumaišykite kartu su sultimis ir žievele. Obuolius supjaustikite riekelėmis arba gabaliukais. Dėkite į dubenį su citrinos sultimis ir išmaišykite. Taip pat įdėkite garstyčių ir alyvuogių aliejaus ir pabarstykite šiek tiek pipirų, druskos. Į dubenį sudėkite kopūstus, vynuoges, riešutus, svogūno laiškus, sūrį ir gerai išmaišykite.
Skanaus!