Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Salotos su mėlynėmis ir Gorgonzola Dolce sūriu

 

 

Jums reikės:

280g  cavolo nero arba savojos kopūsto;

115g  raudono kopūsto;

85g    apkeptų migdolų;

115g  mėlynių, perpjautų pusiau;

140g  gorgonzola dolce sūrio;

Užpilui:

40ml  apelsinų sulčių;

50ml  augalinio aliejaus;

50ml  alyvuogių aliejaus;

1  šaukštelio jūros druskos;

Sumaišykite visus ingredientus, skirtus užpilui.

Nuimkite Cavolo Nero lapus ir plonai supjaustykite. Pašalinkite raudono kopūsto centre esančią šerdį ir taip pat plonai supjaustykite. Sudėkite cavolo nero lapus, raudoną kopūstą, migdolus į jau paruoštą užpilą ir visa tai paskirstykite lėkštėse. Užbarstykite mėlynes ir Gorgonzola Dolce sūrio ant salotų. Patiekite ant stalo.

 

Skanaus!