Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Rulo de Cabra, moliūgo ir pievagrybių salotos

 

 Jums reikės:

  • 300 g pievagrybių;
  • Pusės citrinos sulčių;
  • 500 g kubeliais pjaustyto moliūgo;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 150 g Rulo de Cabra sūrio su ananasais;
  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
  • 2 šaukštų balzaminio acto;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Žiupsnelio pipirų;
  • Šaukšto žalumynų: raudonėlio, čiobrelių, petražolių ar kt. (naudokite pagal skonį).

Česnakus sukapokite ir lengvai apkepinkite aliejuje. Supjaustykite pievagrybius, apšlakstykite juos citrinos sultimis. Sudėkite pievagrybius į keptuvę su česnakais ir apkepkite. Dėkite moliūgo kubelius ir kepkite dar apie 6 minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis. Tiekdami salotas apibarstykite smulkiai pjaustytu sūriu ir apšlakstykite balzaminiu actu.

 

Skanaus!