Jums reikės:
- 300 g pievagrybių;
- Pusės citrinos sulčių;
- 500 g kubeliais pjaustyto moliūgo;
- 4 skiltelių česnako;
- 150 g Rulo de Cabra sūrio su ananasais;
- 4 šaukštų alyvuogių aliejaus;
- 2 šaukštų balzaminio acto;
- Žiupsnelio druskos;
- Žiupsnelio pipirų;
- Šaukšto žalumynų: raudonėlio, čiobrelių, petražolių ar kt. (naudokite pagal skonį).
Česnakus sukapokite ir lengvai apkepinkite aliejuje. Supjaustykite pievagrybius, apšlakstykite juos citrinos sultimis. Sudėkite pievagrybius į keptuvę su česnakais ir apkepkite. Dėkite moliūgo kubelius ir kepkite dar apie 6 minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis. Tiekdami salotas apibarstykite smulkiai pjaustytu sūriu ir apšlakstykite balzaminiu actu.
Skanaus!