Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Grybų ir Brie Cantorel sūrio krepšeliai

 

Jums reikės:

  • 1 pakuotės mažųjų krepšelių
  • 2 šaukštų nesūdyto sviesto
  • 1 pundelio česnako laiškų
  • 2 skiltelės česnako
  • 100 g. "Oyster" grybų
  • 100 g. Shiitake grybų
  • 100 g. pievagrybių
  • 2 arb. šaukštelių šviežių kapotų čiobrelių
  • 300 g. BRIE CANTOREL sūrio
  • 200 g. balto vyno
  • Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kelias minutes apkepkite krepšelius. Įkaitintojhe keptuvėje ištirpinkite sviestą , sudėkite smulkiai kapotus česnako laiškus. Pakepinkite 5 minutes kol suminkštės. Sudėkite visus grybus ir pabarstę druska ir pipirais troškinkite. Kai grybai suminkštės supilkite vyną ir sudėkite čiobrelius. Patroškinkite dr 5 minutes kol išgaruos dalis skysčio. Supjaustykite BRIE CANTOREL sūrį mažais kubeliais. Gautą mišinį padalinkite tolygiai į kiekvieną krepšelį ir ant kiekvieno uždėkite sūrio. Įdėkite krepšelius į orkaitę ir kepkite kol išsilydys sūris. Apibarstykite česnako laiškais ir pateikite šiltus

Skanaus!