Jums reikės:
- 1 pakuotės mažųjų krepšelių
- 2 šaukštų nesūdyto sviesto
- 1 pundelio česnako laiškų
- 2 skiltelės česnako
- 100 g. "Oyster" grybų
- 100 g. Shiitake grybų
- 100 g. pievagrybių
- 2 arb. šaukštelių šviežių kapotų čiobrelių
- 300 g. BRIE CANTOREL sūrio
- 200 g. balto vyno
- Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kelias minutes apkepkite krepšelius.Įkaitintojhe keptuvėje ištirpinkite sviestą , sudėkite smulkiai kapotus česnako laiškus. Pakepinkite 5 minutes kol suminkštės. Sudėkite visus grybus ir pabarstę druska ir pipirais troškinkite. Kai grybai suminkštės supilkite vyną ir sudėkite čiobrelius. Patroškinkite dr 5 minutes kol išgaruos dalis skysčio. Supjaustykite BRIE CANTOREL sūrį mažais kubeliais. Gautą mišinį padalinkite tolygiai į kiekvieną krepšelį ir ant kiekvieno uždėkite sūrio. Įdėkite krepšelius į orkaitę ir kepkite kol išsilydys sūris. Apibarstykite česnako laiškais ir pateikite šiltus
Skanaus!