Jums reikės:
- 18 šviežių figų puselių,
- 1 stiklinės kambario temperatūros mėlynojo Bleu D’AUVERGNE sūrio,
- 18 plonai pjaustytų Parmos kumpio riekelių,
- 1,5 saujos Rukolos lapelių
- 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus,
- 1 citrinos sulčių,
- 1/2 stiklinės migdolų riekelių.
Įkaitinkite orkaitę iki 250° C temperatūros. Išskobkite šiek tiek figos minkštimo iš pačio centro ir užpildykite kiekvieną panašiu sūrio kiekiu. Apvyniokite kiekvieną figą kumpiu ir pašaukite į orkaitę maždaug 4 minutėms, arba kol kumpis gražiai apskrus. Iškepus figoms leiskite truputį atvėsti.Sumaišykite citrinos sultis su aliejumi ir apšlakstykite mišiniu Rukolos lapelius. Lėkštės centre paskleiskite salotas, ant jų padėkite 3 dar šiltus suktinukus ir apibarstykite migdolų riekelėmis.
Skanaus!