Jums reikės:
- 2 raudonų paprikų,
- 2 žalių paprikų,
- 125 g avies sūrio,
- 100 g grietinėlės sūrio,
- 1 česnako skiltelės (smulkiai supjaustyti),
- 1 šaukšto citrinos sulčių,
- saujelės krapų ir saujelės petražolių,
- druskos,
- pipirų pagal skonį.
Paprikas iškepkite ant grotelių arba orkaitėje, kol paskrus žievelė. Žievelę nulupkite, paprikas perpjaukite per pusę. Sutrinkite šakute avies sūrį, sumaišykite su grietinėlės sūriu, sudėkite česnaką ir susmulkintus žalumynus. Įberkite druskos, pipirų, įpilkite citrinos sulčių. Masę gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Į paprikų puseles įdėkite sūrių masės, susukite puseles ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Skanaus!