Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Sluoksniuotos tešlos trapučiai

 

Jums reikės:

  • Sluoksniuotos tešlos (gabaliukai 10 x 10 cm) 4 vnt.
  • Varškės 4 valg. š. (tepamosios natūralios arba „Filadelfijos“ sūrio)
  • Pomidorų 2 vnt. (vidutinio dydžio)
  • Parmezano sūrio 2 valg. š. (tarkuoto)
  • Žalumynų  (čiobrelių, petražolių, baziliko lapelių papuošimui - pagal skonį)

 

Įkaitinkite orkaitę iki 190 C. Ant kiekvieno gabaliuko tešlos peiliu „nupieškite“ rėmelį maždaug 0,7 – 1 cm pločio. Neperpjaukite! Viduriuką patepkite varške, ant jo sudėkite vieną – dvi plonas riekeles pomidoro ir užbarstykite parmezano. Kepkite ~ 15 min kol gražiai pagels. Patiekdami pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis (pagal skonį).

Skanaus!