Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Pyragėliai su St. Nectaire Laitier sūriu ir pomidorais

 

 

1 lakštas sviestinės tešlos;

St Nectaire Laitier sūrio;

6 maži pomidorai;

4 a.š džiuvėsėlių;

30 g sviesto;

20 g miltų;

smulkintų petražolių;

druska ir pipirai;

 

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C. Išvyniokite tešlą ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus.  Supjaustykite tešlą į norimo dydžio formas ir išdėliokite į kepimo formeles. Supjaustykite St. Nectaire Laitier sūrį, pomidorus ir dėkite ant tešlos, pabarstykite su druska ir pipirais. Tada uždėkite džiūvėsėlius ir sviestą pjaustytą  kubeliais. Kepkite pyragėlius 20-25 min, kol tešla įgaus auksinę  spalvą. Baigę kepti, išimkite iš formelių ir pabarstykite petražolėmis.

 

Skanaus!