1 lakštas sviestinės tešlos;
St Nectaire Laitier sūrio;
6 maži pomidorai;
4 a.š džiuvėsėlių;
30 g sviesto;
20 g miltų;
smulkintų petražolių;
druska ir pipirai;
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C. Išvyniokite tešlą ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus. Supjaustykite tešlą į norimo dydžio formas ir išdėliokite į kepimo formeles. Supjaustykite St. Nectaire Laitier sūrį, pomidorus ir dėkite ant tešlos, pabarstykite su druska ir pipirais. Tada uždėkite džiūvėsėlius ir sviestą pjaustytą kubeliais. Kepkite pyragėlius 20-25 min, kol tešla įgaus auksinę spalvą. Baigę kepti, išimkite iš formelių ir pabarstykite petražolėmis.
Skanaus!