Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Kepti sumuštiniai su Cablanca sūriu

 

 

Ingridientai:

1 cukinija;

1 vš alyvuogių aliejaus;

4 riekelės Cablanca ožkų sūrio;

8 riekelės duonos;

8 vš pomidorų padažo;

šviežio baziliko;

 

Įkaitinkite orkaitę. Supjaustykite cukinijas į gabalėlius. Aptepkite iš abiejų pusių alyvuogių aliejumi ir pakepkite  keptuvėje apie 3-4 min. iki auksinės rudos spalvos. Supjaustykite baziliko stiebelius. Užtepkite duonos riekeles iš vienos pusės su pomidorų padažu. Uždėkite 4 riekeles keptų cukinijų. Pabarstykite ant viršaus baziliko stiebelių ir šiek tiek juodųjų pipirų. Tada dėkite sūrio gabaliukus. Paruoštas duonos riekeles uždėkite likusiomis duonos riekelėmis ant viršaus. Kepkite kol apskrus ir patiekite karštus.

 

Skanaus!