Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Bruschetta su keptomis kriaušėmis ir sūriu

 

 

Jums reikės:

3 prinokusių kriaušių;

 bruschetta duonelės;

30g rukola salotų lapų;

200g Gorgonzola Igorcreme sūrio;

alyvuogių aliejaus;

šiek tiek medaus;

druskos;

Supjauskite duoną stambiomis riekėmis. Patepkite aliejumi ir apkepkite  iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Tada išimkite iš kriaušių sėklas ir  supjauskite jas riekelėmis. Jas taip pat apkepkite aliejuje. Užtepkite sūrį ant duonos riekės, ant viršaus dėkite apkepintą kriaušę ir padėkite  ant paruoštos  lėkštės. Užbarstykite smulkintų salotų lapų, šiek tiek pašlakstykite medaus ir druskos.

 

Skanaus!