Jums reikės:
250g sluoksniuotos tešlos;
2 Primello sūrio suktiniai su lašiša;
800g morkų;
1 kiaušinis;
4 šaukštai alyvuogių aliejaus;
2 šaukštai klevų sirupo;
5 šaukštai balzamiko acto;
šiek tiek druskos ir piprų;
Ant sluoksniuotos tešlos lakšto pabarstykite Primello sūrio su lašiša. Tešlą susukame į vyniotinį ir supjaustome 1-1.5cm storio griežinėliais. Suktinukus aptepkite kiaušinio plakiniu, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę. Kepame apie 20-25 min. arba kol suktinukai gražiai apskrus.
Pasiruoškite morkas: nulupkite, nuplaukite ir perpjaukite jas per pusę išilgai. Alyvuogių aliejų ir klevų sirupą gerai išmaišykite ir sumaišykite su morkomis, įberkite druskos ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje apie 30min. Atvėsintas morkas dėkite į lėkštę, apšlakstykite balzaminio acto ir patiekite su sluoksniuotos tešlos ritinėliais.
Skanaus!