Jums reikės:
- 8 vieno centimetro pločio kaimiškos duonos riekelės
- 180 g Cammino Dóro Mozzarella-Ball sūrio, padalinto į keturias dalis
- 2 kiaušiniai
- 30 ml kapotų saulėje džiovintų pomidorųd
- 30 ml smulkiai kapotų kedro riešutų
- 125 ml miltų
- 250 ml gryno alyvuogių aliejaus
- druskos ir šviežiai grūstų pipirų
Nuo duonos riekelių pašalinkite plutą. Iš duonos ir sūrio riekelių suformuokite dailius 9 cm skersmens kvadratėlius ir iš jų padarykite keturis sumuštinius. Dubenyje išplakite kiaušinius. Į juos suberkite kapotus saulėje džiovintus pomidorus ir kedro riešutus. Atidėkite į šalį. Ant vidutinės ugnies plačioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sumuštinius pabarstykite miltais ir merkite į kiaušinių plakinį stipriau paspausdami, kad ant sumuštinių liktų pomidorų ir riešutų gabaliukų. Skrudinkite iš abiejų pusių, kol sumuštiniai taps auksinės spalvos, nusausinkite ant popierinių rankšluoščių. Prieš patiekdami pagardinkite druska ir piprais ir supjaustykite sumuštinius kvadratėliais ar trikampiais.
Skanaus!