Jums reikės:
- Tešlai panaudokite bemielės sluoksniuotos tešlos lakštus;
- Įdarui:
- 250 g voveraičių;
- 1 nedidelio svogųno;
- 150 g Florette sūrio;
- 3 šaukštų grietinės;
- Druskos ir pipirų pagal skonį;
- Šviežių arba džiovintų čiobrelių;
- 30 g sviesto.
Kepimo formeles išklokite tešla. Pakepkite 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ruoškite įdarą: supjaustykite voveraites, svogūną, pakepinkite svieste, pilkite grietinę, pipirų, druskos, čiobrelių. Tada į krepšelius dėkite paruoštą įdarą ir kepkite dar 10 minučių. Į dar karštus krepšelius dėkite sūrį ir patiekite.
Skanaus!