Jums reikės:
- 60 g (48 rutuliukai) Cammino Dóro Mozzarella-Bambini
- 12 vyšninių pomidorų, padalintų ketvirčiais
- 5 ml (1 arbatinis šaukštelis) pesto padažo
- 15 ml (1 šaukštas) balto balzamiko acto
- 60 ml (1⁄4 puodelio) alyvuogių aliejaus
- druskos ir šviežiai grūstų pipirų
- 12 smulkių šviežio baziliko lapelių papuošimui
Visus ingredientus sudėkite į dubenį ir švelniai išmaišykite. Salotas padalykite į šešiolika šaukštelių, kad kiekviename šaukštelyje būtų po tris Mozzarellos rutuliukus. Papuoškite baziliko lapeliais. Šios salotos gali būti patiekiamos kaip atskiras garnyras prie grilyje keptos mėsos ar žuvies patiekalų. Improvizuokite pridėdami smulkintų salierų, alyvuogių ar svogūnėlių.
Skanaus!