Jums reikės:
- 10 didelių pievagrybių;
- 50 g „Bleu“ sūrio;
- Svogūno;
- Skiltelės česnako;
- Šaukšto aliejaus;
- Pomidoro;
- 2 šaukštų džiūvėsėlių;
- Vienos citrinos sulčių;
- Druskos ir pipirų pagal skonį.
Pievagrybių kotelius nupjaukite, vidų kiek išskobkite. Apšlakstykite citrinos sultimis, berkite druskos ir pipirų. Svogūną ir česnaką susmulkinkite, apkepinkite aliejuje. Pomidorus nuplikykite, kad lengviau nuluptumėte ir supjaustykite smulkiai. Į dubenį dėkite pomidorus, svogūnus, pilkte džiūvėsėlius, druskos, pipirų. Išmaišykite ir dėkite įdarą į pievagrybių vidų. Berkite „Bleu“ sūrio ir kepkite apie 10 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!