Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

Bruschetta su rūkytu sūriu

 

Jums reikės:

  • 24 čiabata duonos riekelių
  • 2 didelių česnako skiltelių
  • Alyvuogių aliejaus
  • 15 saulėje džiovintų pomidorų
  • 200 g rūkyto čederio sūrio Beech Wood
  • 4 riekelių vytinto kumpio
  • 4 riekelių rūkytos kalakutienos
  • Baziliko lapelių papuošimui

Įkaitinkite grilį ir paskrudinkite duonos riekeles iš abiejų pusių, kad įgautų auksinę spalvą. Kiekvieną riekelę įtrinkite česnaku ir šiek tiek pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Dėkite kapotus saulėje džiovintus pomidorus, kalakutieną arba vytintą kumpį, taip pat rūkytą čederio sūrį.

Pakepinkite, kol sūris dailia išsilydys.

Prieš tiekdami papuoškite užkandžius baziliko lapeliais.

Skanaus!