Jums reikės:
- 900g nuskustų ir supjaustytų bulvių
- 25g sviesto
- 3 šaukštai pieno
- 300g nusausintų marinuotų kukurūzų
- 100g virtų žirnelių
- 227g nusausintos ir gabaliukais sutrupintos lašišos (iš skardinės)
- 350g kubeliais pjaustyto Applewood smoked Cheddar cheese
- druskos ir šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Virkite bulves lengvai sūdytame vandenyje apie 15 min. kol taps minkštos. Sutrinkite kartu su sviestu ir pienu. Į bulvių košę sudėkite kukurūzus, žirnelius, lašišą ir sūrį. Puodą uždenkite dangčiu ir pakaitinkite dvi tris minutes. Nemaišykite, nes košė taps per daug tiršta. Sukrėskite į pašildytus puodelius ir patiekite. Trintos košės karštis padės sūriui išsilydyti taip, kad su kiekvienu kąsneliu galėsite pajusti malonų švelniai tirpstančio sūrio skonį.
Skanaus!