Chevre du Vivarois – prancūziškas, minkštas pasterizuoto ožkų pieno sūris, apgaubtas baltu pelėsiu, išsiskiria balta-kremine spalva su nepaprastai glotnia tekstūra. Neįprastos, cilindro formos, 45% riebumo sūrį dengia puri, balta žievė, o jo minkštas ir kreminis vidus iškart ištirpsta burnoje. Chevre du Vivarois turi unikalų, savitai aštroką skonį bei išskirtinį aromatą. Paragavę šio nuostabaus sūrio, pajusite kerintį skonio ir tekstūros derinį.
Šio sūrio gamybai naudojama unikali ultrafiltravimo technologija, kurią 1981 metais sukūrė Jean-Claude Guillotea. Jis pirmasis ir pradejo naudoti šią nepaprastą technologiją. Ši technologija remiasi tuo, kad gamybos proceso metu skaidomos riebalų molekulės ir iš pasterizuoto pieno pašalinamas vanduo. Ultrafiltravimo technologija lemia tai, kad sūris ypač maistingas, šilkinės tekstūros ir kreminio subtilaus skonio.
Chevre du Vivarois puikiai dera su traškia duonele, krekeriais, saldžiais sausainiais, o taip pat, kaip ingredientas salotoms, užkandžiams ar karštiems patiekalams. Jo puikus skonis ir tekstūra gerai dera su saldžiu, aštriu raudonu vynu.