MASCARPONE VALCOLATTE - tai šviežias tradicinis itališkas sūris gaminamas netoli Piacenza Valconasso. Turintis gilias tradicijas jis gaminamas tik iš vietos ūkininkų surinkto pasterizuoto karvių pieno. 80% riebumo, sūris yra baltos spalvos, kreminės tekstūros, turintis šiek tiek rūgštelėjusį skonį, bei aromatą. Gamindama šį sūrį bendrovė Vacolatte stengiasi sujungti tradicinę sūrio gamybą, kuri perduodama iš kartos į kartą, su moderniomis gamybos technologijomis, kartu užtikrinant aukštą kokybę ir naudą. Mascarpone Valcolatte - tai nepakeičiamas sūris desertų ruošimui. Juo galima gardinti tortus, gaminti tiramisu ar tiesiog saldų kremą pyragaičiams. Taip pat galima valgyti vieną tepant ant skrebučio ar sausainio, užgeriant baltu itališku pusiau saldžiu vynu.