Mozzarella for pizza – tai 48% riebumo sūrio gaminys, kurį Prancūzijos meistrai sukūrė įvairių užkeptų patiekalų, picų pagardinimui. Šis sūris gaminamas iš pasterizuoto karvių pieno, 70% jo sudėties sudaro žymusis Mozzarella. Jis yra kreminės baltos spalvos, lengvo, pieniško, šiek tiek sviestinio skonio. Šio gaminio tekstūra būdama vėsioje temperatūroje nebūna lipni, o sūriui sušilus, tampa labai tampri, lengvai pasklinda. Šios tekstūros savybės puikiai pasitarnauja gaminant įvairius įdarus, pagardinant picas, makaronus ar kitus patiekalus, kurie kepami dažniausiai orkaitėje. Taip pat šis sūris puikiai tiks ir salotoms. Produktas pirkėjui pateikiamas supakuotas vakuminėje pakuotėje, kuri leidžia išlaikyti jį šviežią visą galiojimo laikotarpį.