Mozzarella Zio Glicerio - tai itališkas sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. 50 % riebumo sūris pasižymi minkšta tekstūra, švelniu skoniu ir aromatu. Mozzarella priklauso šviežių sūrių rūšiai ir yra tikras Italijos sūrių sektoriaus pasididžiavimas. Mazzorellos gamyboje naudojamas unikalus sukimo ir pjaustymo metodas, t. y. sūrio masė gaminimo proceso metu sukama ir pjaustoma. Tinkamai supakuotas, laikomas sūryme šis sūris gali išsilaikyti apie savaitę. Šis sūris puikiai tinka makaronų patiekalams, picoms, salotoms. Mozzarellą rekomenduojama plėšyti rankomis, ne pjaustyti. Mozzarella Zio Glicerio puikiai derės su baltu vynu, pavyzdžiui, Trebbiano. Taip pat galite į poras šiam sūriui parinkti ir Lugana DOC ar Toscana IGT.