Cabra Marques del Castillo yra ispaniškas sūris, gaminamas iš pasterizuoto ožkų pieno. Šio gryno ožkų pieno sūrio egzotiškas skonis puikiai atstovauja savo kilmę, o sūrio žievelė, išmarginta įspaustais raštais, yra išskirtinis Ispaniškų sūrių bruožas.
Puskietis Cabra Marques del Castillo sūris, brandinamas nemažiau kaip du mėnesius, yra puikaus salstelėjusio ir kreminio skonio, su migdolų riešutų atspalviu.
50 % riebumo Cabra Marques del Castillo sūris yra dramblio kaulo spalvos bei kietos ir tankios tekstūros.
Dažnai Cabra Marques del Castillo sūris yra įtrinamas alyvuogių aliejaus ir saldžiosios paprikos mišiniu ir naudojamas salotoms , karštiems patiekalams gardinti arba patiekiamas vienas, kaip stalo sūris su šviežiais vaisiais.