Brie Cantorel – minkštas, pasterizuoto karvių pieno sūris. Jis yra gelsvai baltos spalvos su balta pelėsine plutele. Šis sūris natūraliai brandinamas nuo 5 iki 6 savaičių ir yra minkštos konsistencijos. Pavadinimas kilęs iš Brie (Seine-et-Marne) regiono, esančio Prancūzijoje.
Nuo VIII-ojo dešimtmečio šis sūris buvo žinomas kaip "Karališkas sūris“ ir labai patiko bajorijai.
Dėl savo minkštos tekstūros sūris puikiai tirpsta, todėl jį naudoja sūrio fondiu, ar karštiems patiekalams su vaisiais bei riešutais. Taip pat Brie neatskiriamas nuo taurės balto pusiau saldaus vyno. Šis sūris skaniausias ir kvapniausias tada, kai jis yra pateikiamas kambario temperatūros. Rekomenduojama Brie sūrį prieš patiekiant palaikyti kambario temperatūroje maždaug 45 minutes, kad įgautų savo švelniai riešutinį skonį ir minkštą konsistenciją.