Saint Angel – prancūziškas, šviežias sūris, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno. 71 % riebumo sūris išsiskiria subtiliu kreminiu skoniu, nepakartojamu aromatu ir itin minkšta tekstūra. Brandinant šio sūrio skonis vystosi palengva, o tekstūra tampa vis labiau kreminė, tarsi šilkinė. Šis sūris gaminamas panašiai kaip Fromager D‘Affinois, naudojant unikalų ultrafiltravimo metodą. Didesnis grietinėlės kiekis suteikia sūriui riebumo ir išskirtinio skonio bei keičia sūrio charakteristiką – tekstūra tiesiog aksominio glotnumo, o skonis pasakiškas. Minkšta sūrio tekstūra ir balto pelėsio odelė – idealus derinys. Saint Angel sūris puikiai tinka su traškia duonele, krekeriais ar sausainiais. Šis sūris puikiai tiks kaip ingredientas desertui su braškėmis. Saint Angel puikią porą sudaro su putojančio ar baltojo vyno taure.