Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

BUCHE d'AFFINOIS

Minkštasis „suktinukas“.....
 

Buche – tai prancūziškas šviežias sūris. 60 % riebumo, pagamintas iš pasterizuoto karvių pieno, ypač minkštas ir švelnus, išsiskiriantis subtiliu kreminiu skoniu ir švelniu aromatu.

Šio sūrio gamybai naudojama unikali ultrafiltravimo technologija, kurią sukūrė Jean-Claude Guillotea. Ši metodika remiasi tuo, kad gamybos proceso metu skaidomos riebalų molekulės ir iš pasterizuoto karvių pieno pašalinamas vanduo. Ultrafiltravimo technologija suponuoja tai, kad sūris ypač maistingas, šilkinės tekstūros ir kreminio subtilaus skonio.

Sūriui bręstant vystosi jo skonis, o didesnis grietinėlės kiekis sudėtyje lemia nepakartojamą gaminio skonį.

Buche sūris puikiai tinka su traškia duonele, krekeriais, taip pat kaip ingredientas salotoms ar užkandžiams. Taip pat jį galima valgyti vieną su vaisiais, riešutais ar sausainiais. Buche sūris puikiai derės su balto saldaus vyno taure.

 


 
Užkandis su Buche sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
   
 
Karštas užkandis su Buche sūriu