Sūrių pasaulis  
   
 
 
 
 

ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL

Dėmėtasis "negriukas".......
 

Papillon Roquefort Black label sūris - gamintojo pasididžiavimas. Šis sūris  gaminamas iš neapdoroto Lacaune avių pieno, yra trapios, kreminės tekstūros, išskirtinai baltos spalvos su intensyviai mėlynu pelėsiu. Šio sūrio gamyboje yra naudojamas natūraliai išaugintas pelėsis, kuris išsiraizgo po visą sūrį jam bręstant Roquefort kaimelio olose. Užtikrindamas šio Rokforo kokybę gamintojas atlieka 200 testavimų nuo gamybos pradžios iki produkto sufasavimo. Rokforas patiekiamas kambario temperatūros. Rokforo sūris puikiai dera su kriaušėmis, vynuogėmis, graikiniais riešutais ir datulėmis. Geriausiai tinka saldūs vynai kaip Muskatas ir Portmutas.